top of page

El Taller de les Arts, què és?

El Taller de les Arts és una escola de pintura, dibuix i manualitats amb més de 20 anys d’experiència, i treballem per a que tots els alumnes que passen per les nostres aules aprenguin divertint-se.

Som un espai lúdic, educatiu i, sobretot, creatiu!

Treballem totes les vessants artístiques que tenim a l’abast per a que els nens i els adults que estudien aquí puguin experimentar i aprendre totes les tècniques que vulguin: pintura en acrílic, oli o aquarel·la; dibuix artístic en carbonet o il·lustració, còmic o manga; modelat en plastilina per als més peques, fang o sculpey; manualitats de totes les maneres i formes com per exemple, l’scrap; mocadors de seda, dissenys de samarretes o fins i tot bijuteria! Això és possible gràcies al personal docent qualificat que hi treballa, amb titulacions en centres reconeguts com la Llotja o la Facultat de Belles Arts de Barcelona i amb formació i pràctica en restauració, ceràmica, pintura, il·lustració, maquetisme i manualitats diverses.

 

Les instal·lacions de que disposem actualment són àmplies i còmodes, amb dues classes separades i adaptades amb grans taules, molta varietat de material a la vostra disposició i un espai exterior de més de 100 m2. Tot això permet treballar de forma agradable i adaptar-se a tot tipus de projectes creatius.

I d’on ha sortit?

 

El Taller de les Arts va començar l’any 1993 en un petit local del carrer Àngel Aranyó, a Viladecans. Des d’aleshores no em deixat de créixer, veient passar per les nostres aules moltíssims nens, joves i adults entusiasmats per l’art. En tots aquests anys hem pogut viure i desenvolupar experiències enriquidores i inoblidables amb els alumnes, com alguna de les exposicions que les classes d’adults han realitzat en diverses galeries d’art o biblioteques. Algunes d’aquestes experiències s’han assentat sòlidament, com la ja tradicional exposició que un cop l’any es fa a la Biblioteca Municipal de Viladecans amb obres i dibuixos dels petits i joves que participen al Taller de les Arts.

 

L’any 2001 es va traslladar el Taller al local on està actualment, al carrer Miguel Hernàndez 26, per tal d’ampliar l’espai i assentar-nos com a escola. Després de tants anys ensenyant, estem orgullosos de comptar a actuals professionals gràfics, com fotògrafs, arquitectes, dissenyadors industrials i gràfics, diferents artesans de manualitats o actuals estudiants de Belles Arts entre els nostres antics alumnes. La projecció de futur professional o suport per a la preparació d'estudis artístics és un altre dels nostres objectius per a totes les persones que els interessi!

bottom of page