top of page

Classes i cursos

Al Taller de les Arts tenim diverses ofertes formatives que s'adapten a tote les necessitats, horaris i preus! Fes un cop d'ull als tipus de cursos que oferim perquè segur que n'hi ha algun que t'interessa!

El Taller per a nens

  • Edat: de 5 a 17 anys

 

De dilluns a dissabte tenim horaris disponibles per a nens i joves de totes les edats. És el curs més complet del Taller, en el que els nens fan tot tipus d'activitats artístiques: pintura en tela, aquarel·la, dibuix, manualitats, modelisme, art attack, carbonet, hama, plastelina... de tot!

 

Les classes s'organitzen per edats i nivells:

  • Pretaller: de 5 a 6 anys

  • Nivell 1: de 7 a 9 anys

  • Nivell 2: de 10 a 13 anys

  • Nivell 3: de 14 a 17 anys

Dibuix, Manga i còmic

  • Edat: de 12 a 17 anys

 

Aquest curs el fem els dimarts o els dimcres per a joves que tenen molt clar que el que els hi agrada és bàsicament el dibuix. Treballarem potenciant totes les vessant que podem aplicar al còmic i a la il·lustració: anatomia del cos humà, ombres i volums, disseny de personatges, narració gràfica...

Tot això barrejat amb diferents tècniques aplicades: aquarel·la, tintes i també il·lustració digital.

Si prefereixes els herois de llegenda, ets un/a otaku o prefereixes potencial el dibuix sense pintura ni manualitats, aquest és el teu lloc!

El Taller per a adults

  • Edat: de 18 anys en endavant

 

Pensat per a tota mena de gent major de 18 anys que busca un espai on desenvolupar les seves idees creatives, aprendre o millorar les seves capacitats, o senzillament un espai de relax a través de tallers i activitats artístiques. Les classes d'adults són més lliures o més guiades sempre en funció del que l'alumne vulgui. Un espai ampli, amb molts tipus de materials a la vostra disposició i amb el suport i concell de personal format i experimentat en tota mena de disciplines: pintura, dibuix, scrap, il·lustració, feltre, avaloris o fins i tot disseny de mocadors de seda. Tot un món de creativitat i llibertat al teu abast!

Tallers intensius

  • Edat: dependrà del taller

 

Organitzem tallers puntuals i temàtics alguns dissabtes a la tarda, per aprendre mentre fem una sola activitat: pintura sobre vidre, o bé un àlbum de fotos en scrap. Alguns tallers son tan sols per a adults i alguns altres per infants acompanyats dels seus pares, per passar tardes en familia!

Estigueu atents a la web i al facebook per saber les novetats o per consultar altres tallers que ja s'han fet. En la secció Cursets Intensius de la web trobareu més informació!

Us esperem els dissabtes a la tarda!

bottom of page